2012. február 20., hétfő

ajándék

Klarisszától

"Egy Indián bölcs asszony amikor a hegyekben utazgatott, egy folyóban talált egy különösen értékes követ. Másnap találkozott egy másik utazóval, aki éhes volt, így hát a bölcs Indián asszony kinyitotta a csomagját, és megosztotta ennivalóját a vándorral. Az éhes utas meglátta a drágakövet az Indián asszonynál, és kérte őt, hogy adja neki. A nő habozás nélkül neki adta a követ. A vándor örvendezve jószerencséjén továbbállt, hiszen tudta: a drágakő olyan értékes, hogy élete hátralévő részében nem kell többé szükséget szenvednie. Ám néhány nappal később a vándor visszatért az Indián asszonyhoz, és visszaadta neki a követ.
"Gondolkoztam…" – szólalt meg. „Jól tudom milyen értékes ez a kő de visszaadom abban a reményben, hogy adhatsz nekem valamit, ami még értékesebb. Add nekem azt a valamit belőled, ami képessé tett arra, hogy nekem add a követ." 
Ismeretlen szerző


"Örülök neki, hogy megérkezett a csillagom...Nekem az öltögetés ad erőt, hogy reggel el tudjak indulni .... Jó érzés, amikor a munkáitokat ajánlom, hogy egy kis mosolyt küldhetek a szívekbe..."
Klarissza

Nincsenek megjegyzések: